Altijd op tijd

De chauffeurs van Taxi John Uw Chauffeur zijn altijd stipt op tijd. Ze halen u op precies de afgesproken tijd bij huis op en zetten u ruimschoots op tijd af op het vliegveld. Geen denken aan dat wanneer u reist met Taxi John Uw Chauffeur u zal moeten rennen om nog in te kunnen checken! Onze chauffeurs nemen de snelste route en houden de klok goed in de gaten. Begin uw reis dus ontspannen met Taxi John Uw Chauffeur en voorkom zo dat u ook maar een minuutje te laat komt!

Zeeën van ruimte

Niet alleen rijden onze chauffeurs precies op tijd en zo snel – maar uiteraard veilig – mogelijk, ook verzekeren wij u dat al uw bagage én de hele familie in één keer mee kan. Naast gewone taxi’s beschikken wij namelijk ook over taxibusjes waar de hele wereld in past. U hoeft dus niet te proppen met koffers of op het laatste moment nog een tas thuis laten: onze taxibusjes bieden u zeeën van ruimte. U kunt voor u uw echte reis begint alvast lekker ontspannen bij ons op de achterbank: dat is pas rustig uw reis beginnen!

Zeer voordelig

Naast het feit dat de taxi’s van Taxi John Uw Chauffeur u stipt op tijd komen halen en ruimschoots op tijd afzetten en alles en iedereen in één keer mee kunnen nemen, is onze service zéér betaalbaar. Doordat wij regelmatig vanuit Ede en Ede omgeving naar luchthaven Schiphol rijden, kunnen wij een zeer voordelig tarief hanteren. Bovendien draaien wij onze hand er niet voor om u naar een andere luchthaven dan Schiphol te vervoeren – denk bijvoorbeeld aan Rotterdam Airport.

Boek dus meteen na u w vlucht ook meteen een taxi bij Taxi John Uw Chauffeur! Neem contact op voor informatie over de verschillende mogelijkheden.