Geef uw zakelijk vervoer uit handen

Taxi John Uw Chauffeur biedt niet alleen optimale service aan particulieren, maar ook aan het zaken- en bedrijfsleven. Heeft uw bedrijf meerdere locaties en moeten u en uw personeel regelmatig van de ene vestiging naar de andere vervoerd worden? Heeft u vaak buiten de afspraken met klanten of gaat u soms ergens lunchen met collega’s? Laat John Uw Chauffeur u dergelijk vervoer uit handen nemen en win op deze manier veel tijd en verlies veel zorgen!

Onze achterbank is uw werkplek

Wanneer u buiten de deur naar een belangrijke vergadering of een belangrijke afspraak moet, wilt u wellicht nog één en ander doornemen, enkele telefoontje plegen of gewoon even ontspannen voordat u weer aan de bak moet. De chauffeurs van John Uw Chauffeur zijn discreet, rijden rustig, veilig en zijn altijd op tijd. Bij ons op de achterbank hoeft u dus niet langer te stressen of u wel op tijd zal zijn en heeft alle ruimte en gelegenheid om nog wat werk te verzetten of even de ogen te sluiten. Bovendien zijn zowel onze chauffeurs als onze taxi’s representatief: daarmee komt u goed voor de dag !

Laat logistieke kwesties aan ons over

Niet alleen rijden wij u en uw personeel naar daar waar u nodig bent, ook willen wij graag met u meedenken over het oplossen van logistieke kwesties. Zo denken wij graag mee aan het uitwerken van schema’s wanneer er vaak personen vervoerd moeten worden. Dit bespaart u tijd en uiteindelijk zal u kunnen genieten van de meest optimale oplossing en service!

Niet alleen personeel, ook goederen

Het kan eens voorkomen dat er een en ander naar een andere vestiging van uw bedrijf of naar een klant gebracht moet worden. Dossiers die niet gefaxt kunnen worden, pakketjes die direct nodig zijn, noem het maar op. John Uw Chauffeur verzorgt ook graag het zakelijk vervoer in deze categorie. Bij het ophalen en afleveren van goederen kunt u dezelfde optimale service van ons verwachten!