Particulier vervoer

Taxi John Uw Chauffeur: de beste is particulier personenvervoer

Woont u in Ede of in de omgeving van Ede? Vergeet de fiets en het openbaar vervoer: regen niet langer nat met tegenwind op de fiets en wacht niet langer tot u een ons weegt tot er eindelijk een overvolle bus of trein arriveert. Sla het nummer van Taxi John Uw Chauffeur op in uw telefoon en geef ons een belletje wanneer u ergens snel naar toe wil. De chauffeurs van John Uw Chauffeur staan zo snel mogelijk voor u klaar en bieden u een fantastische service. Gun uzelf deze heerlijke luxe tegen een onvoorstelbaar voordelig tarief.

Op tijd, altijd en overal

Het is geen overbodige luxe om op tijd aan te komen bij een etentje, een avondje naar de film of een andere afspraak. Bovendien is het leven druk genoeg om uzelf het eens te gunnen u niet door weer en wind op de fiets druk te maken te laat te komen. Pak eens een taxi! De chauffeurs van Taxi John Uw Chauffeur zijn altijd op tijd en rijden rustig maar vlot naar de eindbestemming. U kunt bij ons op de achterbank uw lippenstift nog even bijwerken of de nagels vijlen, de stropdas opnieuw knopen en krant lezen: u wint tijd!

Veilig,  overdag en ’s nachts

In het donker naar huis fietsen is niet iets waar je op zit te wachten. Wanneer u eens een gezellig avondje uit bent geweest in Ede of in de omgeving van Ede, wilt u uiteraard zorgeloos thuiskomen. In de taxi’s van John Uw Chauffeur zit u niet alleen comfortabel maar ook zeker veilig. Onze chauffeurs rijden niet alleen veilig – ook hoeft u niet in uw eentje in het donker over straat. Dit is natuurlijk wel een prettig gevoel voor u en uw vrienden en familie.

Wanneer u zich wil verplaatsen binnen Ede of van en naar de omgeving van Ede, neem dan contact op met Taxi John Uw Chauffeur en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen een zeer schappelijke prijs!